loading

Güvenlik Kamerası Kurulumu

09-05-2020 01:12    913

Modern bir işletmenin temel fikri daima etkili çözümler ve planlamadır. Bu ikisi olmadan işinizi zirveye taşımak zor bir durumdur. Yeterli düzeyde olan birçok fikirler, hayatınız boyunca size çok fazla başarı kazandırabilir ve uzun vadede istediğiniz bütün hedeflere ulaşmanıza yardımcı olabilir, bundan dolayı sizin için oldukça önemli bir durum her zaman güvenliğinizdir.Bu nedenle tam ihtiyaç duyduğunuz bu durumlarda bütün güvenlik ve gözetim gereksinimleriniz için modern bir çözüm almanız gerekli olabilir. Arkanızdan sizi takip eden problemleri her zaman gözlemleyebilmek mümkün olmayabilir veya etkilenebileceğiniz yolları varsayamazsınız.

Teknokom Salihli Bilgisayar Güvenlik Sistemleri (VBS) CCTV güvenlik sistemleri ve teknoloji çözümleri sağlayıcısıdır. Müşterilerimize konut, ticari, kurumsal ve kamu kurumlarının korunması ve izlenmesi için çeşitli yenilikçi çözümler sunuyoruz. Tam kurulum ve entegrasyon hizmetleri sunmak için kapsamlı bir distribütör ağı ve tecrübeli, lisanslı ve sigortalı çalışanlarımız ile hizmet sağlıyoruz. Yönetim ekibimiz, yöntem destek ekipleri ve iş geliştirme yöneticileri, güvenlik endüstrisinde ortalama 15 yıllık tecrübeye sahiptir. Fiziksel güvenlik endüstrisinin birçok zorluklarını anlıyor ve programlarınıza özelleştirilmiş makul maliyetli ve etkin çözümler sunabiliyoruz.

Antalya Bölgesi’nde (Konyaaltı) güvenlik kamera sistemlerinin kurulum servisini sunuyoruz. Organize sanayi bölgesinde bulunan montaj ekibimiz, yeni kurulumlar için fiyat teklifinde bulunmaya ya da mevcut güvenlik kameralarınızı yükseltmeye hazırdır. Montaj ekibimiz Antalya Bölgesinde birçok noktada kurulum yapmaktadır. Teklif almak ya da bedava keşif için 0242 321 72 73 numaralı telearka plandan erişebilirsiniz.

Güvenlik Kamerası hizmetlerimizde; En gelişmiş ekip, güvenlik danışmanları, donanım teknisyenleri, kurulum teknisyenleri, program mühendisleri ve her zaman gelişmelerle güncellenmeyi tercih eden ve işletmeniz için en iyi hizmetleri sunmayı taahhüt eden proje yöneticileri ile hizmet sağlıyoruz.

gözlem  Kameraları & Güvenlik Kameraları ;
gözlemleme  ve Güvenlik kameralarının birçok ortak noktası bulunmaktadır. Her ikisi de evinizi ya da İş yerinizi korumanıza yardımcı olabilir ve her zaman görüntüleri incelemenize imkân sağlar. Güvenlik kameraları, yangın, kaza veya diğer bir problemda sürekli olarak izlenirken gözetim kameraları, örnek olarak mutfağınızdayken çocuğunuzun odasında ne yaptığına bakmanız için kullanmak mümkün. Gözetim sistemleri, bina/daire giriş kısımlarını ve pencerelerinizi izlemek için kullanmak mümkün; Cep telefonlarınızdan rahatça takipte kalabilirsiniz..

Kamera Çözünürlüğünün önemi nedir ?
Herhangi bir kamerada olduğu gibi gözetim sistemlerinde bir dizi çözünürlük bulunur ve belirlediğiniz görüntü, nihayetinde sistemi kullanmak istediğiniz nesneye dayanır. Örneğin, sistemi evinizin iç mekanını izlemek için kullanıyorsanız ve çocuklarınızın neler yaptığına bakıyorsanız, titiz bir sisteme ihtiyacınız olmayabilir; giriş kapısına monte edilmiş bir kamera daha net bir görüntü sağlar ve potansiyel bir problemin detaylarını tam anlamıyla sizlere sunabilir. Kapılar ve giriş noktalarına monte edilen kameralar için tavsiye edilen çözünürlük 700 tvl ya da daha yüksektir; Daha düşük çözünürlükteki ürünler yalnızca iç mekan için kullanılmalıdır. Normal çözünürlüğe sahip kameralar ortalama aşağı yukarı maliyeti 80$ civarında, daha yüksek çözünürlüğe sahip kameralar ise 300$ gibi bir fiyattan başlamaktadır ve versiyonlerine göre değişiklik göstermektedir.

Görüş Alanınız Nasıl Olmalı !
Kamera çözünürlüğüne ek olarak görüş alanına ya da kameranın bulunduğu alana dikkat etmeniz gerekir. Çoğu sistem, 5 ila 40 mt arasında bir alan sunmak için geliştirilmiştır ve evinizin ya da iş yerinizin odaları içindeki hareketin yanı sıra ön kapınızı çevreleyen alanı izlemenize izin verir. 40 metreden daha uzun bir mesafeyi görmek için, uzun görüş lensi olan kameralar satın almanız gerekmektedir. Bu lensler size daha çok detay sağlar ve daha geniş bir alanı gözlemlemenize izin vererek izleme cihazından görünümü ya da kapsamı değiştirme olanağını verir. Fiyatlar, bu tür bir sistem için etkileyici bir biçimde değişiklik göstermektedir; Pek çok uzun mercekli kamera 1.000$ civarında başlamaktadır.

Güvenlik Kamerası Montaj ;
Farklı modeller ve özelliklere sahip kamera çeşitlerinden sizin için İdeal olanını seçebilir, firmamızdan servis isteğinde bulunabilirsiniz. Güvenlik kameralarının takılacağı ortam dışarıda ise IP65 standardına sahip su geçirmeyen bir dış ortam kamerası yada kasadaki para alışverişini görmek istiyorsak uzaklık yakınlık ayarı yapabileceğimiz varifocal lensle beraber bir box kamera kullanmamız gereklidir. Kameranın takıldığı ortamda belli olmasını istemiyorsak pır dedektör görünümlü gizli kamera kullanabiliriz.

İhtiyaca makul ahd ve ip kamera projeleri ile fiyat/performans odaklı güvenlik sistemleri inşa ediyoruz. Kapalı devre kamera sistemlerimiz görüntü kalitesi yüksek ve uzaktan izlenebilir ürünlerden oluşmakta ve siber saldırılara karşı korumalı ürünler tercih edilmektedir. Antalya başta olmak suretiyle bütün Akdeniz Bölgesi’nde güvenlik sistemleri kurulum hizmetleri veren firmamız, Güvenlik Kamera Sistemleri, IP Kamera Çözümleri, AHD Kamera Çözümleri, Termal Kamera Çözümleri, Mobil Güvenlik Çözümleri sunmaktadır.

 
 


Etiketler: