loading

Network Kurulumu İnternet Bağlantı Problemleri

09-05-2020 01:20    846

Network cihazlarının hızlı, ekonomik ve basit bir biçimde temin edilmesini sağlamaktayız. Cihazların kurulumları uzman teknisyenlerimiz tarafından yapılmaktadır ve periyodik kontrollerle olası problemlerin önüne geçilmektedir.

Modeminize reset attınız ve internete bağlanamıyorsanız.Modem kurma ayarlarını yapmayı bilmiyorsanız ya da Kablosuz ağ şifresini yenidendan düzenlemek istiyorsanız bizimle iletişime geçmeniz yeterlidir.Size bir telefon kadar yakın olan firmamız, konusu ile ilgili uzman personelleri bulunduğunuz lokasyona yönlendirerek sorunun hızlı ve problemsiz bir biçimde çözüme kavuşmasını sağlar.Firmaların ağ, sunucu, network kurulumunu ve kablolama hizmetinide yapmaktayız. Ayrıca otel, pansiyon, öğrenci yurdu ve binaların kablosuz ağlarında interaktif çözümler sunmaktayız, Access point kurulumu, kablosuz modem şifreleme,port yönlendirme vb. konularda da destek vermekteyiz.
Ağ Yönetim ve Analiz Çözümleri ;
Network [Ağ Yapılandırma] Yönetim için uzman kadromuzla tamamıyla kuruma özel planlamanın sonunda güvenlik, yapısal kablolama, kaynak kullanımı, fiziki şartlar, ağ trafiği loglama göz önüne alınarak gerekli alt yapı kurulur.

LAN-Local Area Network (Yerel Alan Ağ).
WAN-Wide Area Network (Geniş Alan Ağ).
Wireless Networks (Kablosuz Ağlar).
Uzaktan Erişim Çözümleri.
Network Sunucu Hizmetleri.
Network Yönetim ve İzleme.
Network Optimizing.
Yapısal Kablolama Çözümleri.
Sistem Odası Kurulumu.
System Health Check.
Virüs Koruması attacklar


Bilgisayar virüsleri artık hayatın bir parçası oldu ve aynen insan sağlığında olduğu gibi, önlem almak yalnız virüse yakalandıktan sonra aklımıza geliyor. Bilgisayar virüsü bir işletmenin çalışmasını ciddi ölçüde engeller. Hem zaman, hem de maddi kayıp yaşanmasına neden olur. Daha da kötüsü yerine konamayan bilgilerdir. Virüs, bilgisayarlara çok çeşitli yollardan bulaşabilmektedir. Bunlar arasında en yaygın olanı da artık hayatımızın vazgeçilmez parçası olan e-posta ile bulaşanlarıdır. E-e-posta olmadan bir hayat düşünülemeyeceğine göre tek çare virüslere karşı gerekli önlemleri almaktır..

Network ağ analizinde güncelleme ve güvenlik, yeni teknolojilerin sistemde uygulanması, sistemin risk ihtimalini aşağı çekerken performansı arttırır.Fiziksel engellerden arındırılmış, kurulum, yönetim ve kullanım basitlığı ile iş akışınızı hızlandırabilir, fiziksel engelleri aşabilirsiniz.Kablosuz Ağ ürünleri, kabloya kıykatiyen çok daha süratli kurulum ve kullanmak mümkünlik olanağı sağlarken, verimliliği ve hızı ile de ihtiyaçlarınızı fazlasıyla karşılar.Özellikle Üniversite Kampüsleri, Hastaneler, Oteller, Fuar Alanları, Hava Limanı gibi binalar arası iletişim için oldukça makul olan Kablosuz Ağ teknolojisi uzak mesafelerdeki lokasyonları basitçe birleştirmenize imkân sağlar.
Kurulumların gerçekleştirilmesi ve gerekli durumlarda test edilmesi gereklidir. teknokom salihli Bilgisayar olarak, Donanım ve Yazılım kurulum hizmetlerini uzman ve tecrübeli kadrolarımızla gerçekleştirmekteyiz.

Bilişim ağınızda meydana, gelen herhangi bir arıza halinde uzaktan erişim ya da yerinde destek sağlanarak hedeflenen servis süreleri dahilinde arıza giderilmektedir. Arıza harici durumlarda da sürekli olarak sistem performansı incelenmekte ve proaktif destek sağlamak amacıyla ayrıntılı raporlama yapılmaktadır.

Ağ  Network Kurulum Sistemleri genellikle zaman süreçlerini yöneten kritik programları barındırır.Bu durumda bilhassa mevcut BT altyapılarına uyumlu hale gelen yeni sistemlerin problemsiz kurulumu ve devreye alınmaları oldukça önemli olmaktadır.Bu prosedürlerin hassas bir biçimde, ilgili ve tecrübeli uzmanlar tarafından planlanması servisimiz tarafından sağlanır.
 


Etiketler: